Ochrana osobných údajov

GDPR



Toto je informačný kanál. Nezhromažďujeme žiadne osobné údaje.



Čo sú to súbory cookie?



Ako je bežná prax s takmer všetkými profesionálnymi webovými stránkami, tieto stránky používajú súbory cookie, ktoré sú drobné súbory stiahnuté do vášho počítača, ktoré zlepšujú vaše skúsenosti. Táto stránka popisuje, ktoré informácie zhromažďujú, ako ich používame a prečo niekedy potrebujeme ukladať tieto súbory cookie. Taktiež sa podelíme o to, ako zabrániť tomu, aby boli tieto súbory cookie uložené, čo však môže znížiť alebo prelomiť niektoré prvky funkcií stránok.



Ďalšie všeobecné informácie o súboroch cookie nájdete v článku Wikipedia o súboroch cookie HTTP.



Ako používame súbory cookie



Cookies používame z rôznych dôvodov uvedených nižšie. Bohužiaľ vo väčšine prípadov neexistujú žiadne štandardné možnosti pre vypnutie súborov cookie bez úplného zablokovania funkcií a funkcií, ktoré pridávajú na túto stránku. Odporúča sa, aby ste nechali všetky súbory cookie, ak si nie ste istí, či ich potrebujete, alebo nie, ak sa používajú na poskytovanie služby, ktorú používate.



Zakázanie cookies



Nastavenie súborov cookie môžete zabrániť úpravou nastavení vo vašom prehliadači (postupujte podľa pokynov v pomocníkovi prehliadača). Upozorňujeme, že zablokovanie súborov cookie ovplyvní funkčnosť tohto a mnohých iných webových stránok, ktoré navštívite. Zakázanie súborov cookie zvyčajne spôsobí aj zakázanie určitých funkcií a funkcií tejto stránky. Preto sa odporúča, aby ste neaktivovali cookies.



Cookies tretej strany



V niektorých špeciálnych prípadoch používame aj cookies poskytované dôveryhodnými tretími stranami. Nasledujúca časť podrobne opisuje súbory cookie tretích strán, ktoré by ste mohli na tejto stránke naraziť.



Táto stránka používa službu Google Analytics, ktorá je jedným z najrozšírenejších a najdôveryhodnejších riešení na analýzu na webe, ktorá nám pomáha pochopiť, ako používate web a spôsoby, ako môžeme zlepšiť vaše skúsenosti. Tieto súbory cookie môžu sledovať veci, ako napríklad dlho, čo strávite na webových stránkach a navštívených stránkach, aby sme mohli naďalej produkovať pútavý obsah.



Viac informácií o súboroch cookie služby Google Analytics nájdete na oficiálnej stránke Google Analytics.



Viac informácií



Dúfajme, že ste objasnili veci pre vás a ako už bolo spomenuté, ak existuje niečo, čo si nie ste istí, či potrebujete alebo nie, je to zvyčajne bezpečnejšie nechať cookies povolené v prípade, že komunikuje s jednou z funkcií, ktoré používate na našich stránkach.



Ak však stále hľadáte ďalšie informácie, môžete nás kontaktovať prostredníctvom niektorého z našich preferovaných spôsobov kontaktu.



Tieto pravidlá ochrany osobných údajov boli zostavené tak, aby lepšie slúžili tým, ktorí sa zaoberajú používaním ich "osobne identifikovateľných informácií" (PII). PII, ako je opísané v amerických zákonoch o ochrane osobných údajov a informačnej bezpečnosti, je informácia, ktorá sa môže použiť samostatne alebo s inými informáciami na identifikáciu, kontaktovanie alebo lokalizáciu jednej osoby alebo identifikáciu jednotlivca v kontexte. Prečítajte si prosím pozorne naše pravidlá ochrany osobných údajov, aby ste získali jasné vedomosti o tom, ako zhromažďujeme, používame, chránime alebo inak zaobchádzame s vašimi osobnými údajmi v súlade s našimi webovými stránkami.



Aké osobné údaje zhromažďujeme od ľudí, ktorí navštívili náš blog, webové stránky alebo aplikáciu?



Nezbierame informácie od návštevníkov našich stránok.

alebo ďalšie informácie, ktoré vám pomôžu s vašimi skúsenosťami.



Kedy zhromažďujeme informácie?



Zozbierané informácie zhromažďujeme od vás, keď zadávate alebo zadávate informácie na našich stránkach.



Ako používame vaše informácie?



Informácie, ktoré zhromažďujeme od vás, môžeme použiť pri registrácii, zakúpení, registrácii do nášho bulletinu, odpovedaní na prieskum alebo marketingovej komunikácii, surfovaní na webových stránkach alebo použití určitých ďalších funkcií stránok nasledujúcimi spôsobmi:



      • Zlepšiť našu webovú stránku, aby sme vám mohli lepšie slúžiť.



Ako chrániť svoje informácie?



Nepoužívame skenovanie a / alebo skenovanie zraniteľností na štandardy PCI.

Poskytujeme len články a informácie. Nikdy nepožiadame o čísla kreditných kariet.

Používame pravidelné skenovanie škodlivého softvéru.



Vaše osobné informácie sú obsiahnuté za zabezpečenými sieťami a sú prístupné iba obmedzenému počtu osôb, ktoré majú na takéto systémy osobitné prístupové práva a sú povinné uchovávať informácie dôverné. Okrem toho všetky citlivé / kreditné informácie, ktoré dodáte, sú šifrované pomocou technológie Secure Socket Layer (SSL).



Zavádzame rôzne bezpečnostné opatrenia, keď používateľ zadá, predkladá alebo pristupuje k svojim informáciám, aby zachoval bezpečnosť vašich osobných informácií.



Všetky transakcie sú spracovávané prostredníctvom poskytovateľa brány a na našich serveroch nie sú uložené ani spracovávané.



Používame cookies?



Áno. Súbory cookie sú malé súbory, ktoré lokalita alebo jej poskytovateľ služieb prenáša na pevný disk vášho počítača prostredníctvom vášho webového prehliadača (ak povolíte), ktorý umožňuje systémom lokality alebo poskytovateľa služieb rozpoznať váš prehliadač a zachytiť a zapamätať si určité informácie. Napríklad používame súbory cookie, ktoré nám pomáhajú pamätať a spracovávať položky vo vašom nákupnom vozíku. Používajú sa tiež na pochopenie vašich preferencií na základe predchádzajúcich alebo aktuálnych aktivít na stránkach, čo nám umožňuje poskytnúť vám vylepšené služby. Používame tiež súbory cookie, ktoré nám pomáhajú zostavovať agregované údaje o návštevnosti stránok a interakcii stránok, aby sme v budúcnosti mohli ponúknuť lepšie skúsenosti a nástroje.



Cookies používame na:

      • Zostavte súhrnné údaje o návštevnosti stránok a interakciách stránok, aby ste v budúcnosti mohli ponúknuť lepšie skúsenosti a nástroje. Môžeme tiež použiť dôveryhodné služby tretích strán, ktoré sledujú tieto informácie v našom mene.



Môžete si vybrať, či vás počítač varuje pri každom odoslaní súboru cookie, alebo môžete vypnúť všetky súbory cookie. Vykonáte to pomocou nastavení prehliadača. Keďže prehliadač je trochu iný, pozrite sa do ponuky Pomocníka prehliadača, aby ste zistili správny spôsob úpravy súborov cookie.



Ak vypnete súbory cookie, niektoré z funkcií, ktoré zefektívňujú vašu webovú stránku, nemusia fungovať správne. Neovplyvní to skúsenosti používateľa, ktoré znižujú efektivitu vášho webu a nemusia fungovať správne.



Zverejnenie treťou stranou



Nepredávame, neobchodujeme alebo inak prenášame vaše osobné informácie na externé strany.



Odkazy tretích strán



Na naše webové stránky nezahŕňame ani neposkytujeme produkty alebo služby tretích strán.



Google



Reklamné požiadavky spoločnosti Google môžu byť zhrnuté reklamnými princípmi spoločnosti Google. Zavádzajú sa, aby poskytli pozitívnu skúsenosť používateľom. https://support.google.com/adwordspolicy/answer/1316548?hl=en



Zaviedli sme nasledovné:



Spoločne s dodávateľmi tretích strán, ako sú napríklad Google, používame súbory cookie prvej strany (ako sú súbory cookie služby Google Analytics) a súbory cookie tretích strán (napríklad súbor cookie DoubleClick) alebo iné identifikátory tretích strán, aby sme mohli zostaviť údaje o interakciách používateľov s zobrazenia reklamy a ďalšie funkcie reklamných služieb, ktoré súvisia s našimi webovými stránkami.



Vyradenie:

Používatelia môžu nastaviť predvoľby týkajúce sa spôsobu, akým vám spoločnosť Google inzeruje na stránke Nastavenia reklamy Google. Prípadne môžete zrušiť prístup na stránku Odhlásenie iniciatívy Network Advertising Inventory alebo pomocou prehliadača Opt Out prehliadača Google Analytics.



spravodlivé informačné postupy



Zásady spravodlivých informačných postupov tvoria chrbticu zákonov na ochranu súkromia v Spojených štátoch a koncepty, ktoré obsahujú, zohrali významnú úlohu pri tvorbe zákonov na ochranu údajov na celom svete. Pochopenie princípov spravodlivej informačnej praxe a spôsobu ich implementácie je rozhodujúce pre dodržiavanie rôznych zákonov o ochrane osobných údajov, ktoré chránia osobné údaje.



Aby sme boli v súlade so spravodlivými informačnými postupmi, vykonáme nasledujúce reakcie, ak dôjde k narušeniu údajov:

Oznámíme používateľom prostredníctvom upozornenia na mieste

      • Do 7 pracovných dní



Súhlasíme tiež s princípom individuálnej nápravy, ktorý vyžaduje, aby jednotlivci mali právo zákonne vymáhať vynútiteľné práva voči zberateľom a spracovateľom údajov, ktorí nedodržiavajú zákon. Tento princíp vyžaduje nielen to, aby jednotlivci mali vynútiteľné práva voči používateľom údajov, ale aj to, že jednotlivci využívajú súdy alebo vládne agentúry na vyšetrovanie a / alebo stíhanie nedodržiavania údajov zo strany spracovateľov údajov.



CAN CAN SPAM Act



Zákon CAN-SPAM je zákon, ktorý stanovuje pravidlá pre komerčné e-maily, stanovuje požiadavky na obchodné správy, dáva príjemcom právo na zastavenie odosielania e-mailov, aby im boli zaslané, a vyslovuje tvrdé sankcie za porušenie.



Vašu e-mailovú adresu zhromažďujeme s cieľom:



Aby sme boli v súlade s CANSPAM, súhlasíme s týmito krokmi:



Ak kedykoľvek chcete odhlásiť od prijatia budúcich e-mailov, môžete nám poslať e-mail

a okamžite vás odstránime z VŠETKY korešpondencie.



Aktualizované: 05/2018